iPad Batterij vervangen

iPad batterij vervangen

De batterij vervangen van je iPad vervangen doe je bij Fixers. Snel en kundige iPad reparaties.

iPad Batterij vervangen
iPad Batterij vervangen
 • Vandaag nog gerepareerd
 • 30 minuten service
 • No cure no pay
 • Zeker van je data
 • Levenslange garantie

Vervang de batterij van je iPad bij Fixers

Weet je nog… toen je jouw iPad net had kon je dagenlang Facebooken, spellen spelen en internetten zonder dat de batterij van iPad er aan onderdoor ging. Inmiddels is je iPad allang niet zo “hands-free” meer als je zou willen. Je hangt namelijk continu aan de oplader omdat je accu snel leeg loopt. Hierdoor wil je dat wij voor jou de accu of de batterij vervangen van je iPhone!

Er is niet irritanter als een Tablet-accu die snel leeg loopt. Bij iPads komt dit regelmatig voor, waardoor het vervangen van een batterij van de iPad bij ons een van de meest voorkomende iPad reparaties is. Opzicht is dit best logisch, omdat de accu van je iPad net als de accu van jouw auto maar een beperkte levensduur heeft. Daarnaast gebruik je jouw Tablet natuurlijk veel intensiever als de accu van je auto. Een nieuwe batterij op zijn tijd kan dus helemaal geen kwaad!

ipad reparatie
iPad Batterij vervangen

Wanneer moet jouw iPad batterij vervangen worden?

De meeste symptomen bij de gebruikers van een iPad met een slechte batterij zijn, frustratie, ergernis en een continue drang om in de buurt te blijven van een stopcontact. Gelukkig hebben wij een wondermiddel; een verse iPad accu waardoor jouw iPad weer uren langer mee gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat je binnen 1-3 werkdagen al een nieuwe accu mee naar huis krijgt + de nodige garantie erop. Hierdoor verlengen we de levensduur van je iPad aanzienlijk en kan jij weer draadloos van je toestel genieten!

Wat zijn de symptomen van een slechte iPad batterij?

Symptomen slechte accu of batterij:

 • Langzaam opladen van de batterij
  Het duurt soms uren om een klein beetje percentage batterijlading in je iPad te krijgen.
 • Je iPad voelt warm aan
  Vooral na het opladen van je iPad voelt de achterkant van het apparaat heel erg warm aan. Als je iPad op een warme zomerse dag in het zonnetje heeft gelegen wordt je iPad zo warm dat je hem bijna niet vast kunt pakken.
 • Je iPad valt bij 10% lading opeens uit
  Uit het niets stopt je iPad opeens met werken. Na het aansluiten van de oplader moet je lang wachten totdat je iPad opnieuw opstart. (soms wel 15 minuten)

Heb je na het lezen van dit artikel toch nog een vraag? Geen probleem! Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00. Je kunt ons bereiken via de chat, telefoon of FaceBook.

iPad Batterij vervangen

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPad Batterij vervangen

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.