0880040900

iPad reparatie Rotterdam

Meld je reparatie aan

Een iPad is simpelweg een draagbare computer. Na de introductie van de eerste iPad in 2010 gingen de iPad als warme broodjes over de toonbank. Tegenwoordig zijn er al verschillende typen iPads, gelukkig is bij Fixers elk type bekend. Voor een bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Meld hier je reparatie aan

24-uurs service

Ophaalservice of opsturen

Kies voor onze wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen. Het enige wat u moet doen is het invullen en verzenden. Doet u dit voor 16:30 uur? Dan wordt uw iPad de volgende dag al opgehaald op de door u gekozen plek. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Na ontvangst beginnen wij vrijwel direct aan het onderzoek. Wij bekijken wat er defect is en brengen de reparatiekosten in kaart. Na akkoord voeren wij pas de reparatie uit. Zo komt u bij Fixers nooit voor verassingen te staan. Liever zelf opsturen naar Fixers? Dat kan ook! Vul het in en stuur het mee naar de hoofdvestiging van Fixers.

iPad reparatie Rotterdam

De monteurs staan zes dagen per week voor uw iPad reparatie Rotterdam klaar. Wij repareren uitsluitend met kwaliteitsonderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie. Onze monteurs nemen de voorzorgsmaatregelen die belangrijk zijn bij een iPad reparatie. Na reparatie is uw iPad weer zo goed als nieuw. Kom dus snel naar Fixers of kiest voor onze 24-uurs service.

Fixers

Fixers biedt een snelle en vakkundige reparatieservice. Voor een iPad reparatie Rotterdam bent u bij Fixers aan het juiste adres. Dankzij onze voorraad kunnen wij vrijwel altijd meteen beginnen aan uw iPad reparatie. Zo hoeft u nooit lang te wachten wanneer u een vestiging bezoekt of gebruik maakt van onze 24-uurs service. Voor meer informatie kunt u altijd bellen, mailen of gebruikmaken van het . Bekijk de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap