0880040900

Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 72, 3015 BC Rotterdam
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
12:00 – 17:00

Een iPad repareren in Rotterdam?

Een iPad is simpelweg een draagbare computer. Na de introductie van de eerste iPad in 2010 gingen de iPad als warme broodjes over de toonbank. Tegenwoordig zijn er al verschillende typen iPads, gelukkig is bij Fixers elk type bekend. Voor een bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Een iPad wordt meestal binnen het huis gebruikt en De meest voorkomende schade aan iPad is schade door vallen en of stoten. Door dit soort schades kunnen er al snel grote barsten in het scherm ontstaan waardoor u uw iPad niet meer te gebruiken is. Daarnaast zien we ook veel voorkomende schades aan de behuizing. Ook gebeurt het na verloop van tijd dat de oplader / docking het niet meer goed doet en waardoor je de iPad constant in het stroom moet laten zitten. Dit is natuurlijk erg vervelend en je wilt altijd dat dit zo snel mogelijk gemaakt wordt. Wist je dat vooral bij een iPad wat grotere scherven kunnen loskomen als het display is gebarsten? Vooral als er kinderen mee spelen is dit geen wenselijke situatie en wil je normaal gesproken dat dit direct wordt verholpen! Geen paniek want wij bij Fixers zijn helemaal op de hoogte van dit soort schade's en hebben vaak voor elk type iPad wel de onderdelen op voorraad.

Dit komt ook omdat we een erkend Apple Reparatie bedrijf zijn. Dit betekend voor jou letterlijk dat we alleen met orginele onderdelen werken. Onderdelen die nu ook in jou iPad of iPhone zitten. Dus onderdelen die altijd orgineel zijn van een Apple fabrikant.

iPad reparatie Rotterdam hier moet je zijn:

Bij Fixers kun altijd terecht voor een iPad reparatie op het volgende adres: Nieuwe Binnenweg 72 te Rotterdam. Woon je niet in de buurt? Dat is geen probleem je kunt gebruik maken van deze beschrijving of van de roetebeschrijving knop of via deze beschrijving.

1. Komt u via via Westersingel?

Rijd naar het zuidwesten op het Weena/de S100, richting de Poortstraat 1 min. (300 m), Volg de Weena, Kruisplein en Westersingel naar de Rochussenstraat, 4 min. (1,0 km). Sla rechtsaf naar de Rochussenstraat, 1 min. (400 m). Rijd naar de Nieuwe Binnenweg.

2. Komt u via Westersingel en Rochussenstraat?

Neem de Coolsingel naar de Kruiskade 41 sec. (140 m). Ga verder op de Kruiskade. Neem de Westersingel naar de Rochussenstraat, 5 min. (1,2 km). Sla rechtsaf naar de Rochussenstraat, 1 min. (400 m). Rijd naar de Nieuwe Binnenweg, 2 min. (450 m). Sla rechtsaf naar de Mathenesserlaan, 230 m. Sla rechtsaf naar de Nieuwe Binnenweg, Je vindt je bestemming rechts, 240 m.

3. Komt u via de coolsingel?

Rijd naar het zuiden op het Hofplein, richting het Weena/de S100, 64 m. Verlaat de rotonde naar de Coolsingel, 750 m. Sla rechtsaf naar de Westblaak, 500 m. Weg vervolgen naar de Rochussenstraat, 400 m. Sla rechtsaf naar de Mathenesserlaan, 230 m. Sla rechtsaf naar de Nieuwe Binnenweg, Je vindt je bestemming rechts.

iPad reparatie Rotterdam

De monteurs staan zes dagen per week voor uw iPad reparatie Rotterdam klaar. Wij repareren uitsluitend met kwaliteitsonderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie. Onze monteurs nemen de voorzorgsmaatregelen die belangrijk zijn bij een iPad reparatie. Na reparatie is uw iPad weer zo goed als nieuw. Kom dus snel naar Fixers of kiest voor onze 24-uurs service. U kunt in de wachtkamer wachten op een bak koffie dat met liefde is gezet. Zo kunt u rustig wachten tot uw iPad weer is gerepareerd. Wij leveren altijd drie maanden garantie. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan. Bovendien kunt u als een een telefoon meeneemt genieten van gratis WiFi. Uiteraard als u geen koffie lust hebben we iets anders te drinken voor u terwijl u wacht.

Fixers in Rotterdam

Fixers biedt een snelle en vakkundige reparatieservice. Voor een iPad reparatie Rotterdam bent u bij Fixers aan het juiste adres. Dankzij onze voorraad kunnen wij vrijwel altijd meteen beginnen aan uw iPad reparatie. Zo hoeft u nooit lang te wachten wanneer u een vestiging bezoekt of gebruik maakt van onze 24-uurs service. Voor meer informatie kunt u altijd bellen, mailen of gebruikmaken van het . Bekijk de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.