0880040900

iPhone 5 problemen

Meld je reparatie aan

iPhone 5 problemen? Denk aan een gebarsten scherm, geen WiFi verbinding, defecte camera, kapotte knoppen of andere . Fixers lost ze graag voor u op. Kies uit onze klaar-terwijl-u-wacht service of ophaalservice.

Meld hier je reparatie aan

Langskomen of ophaalservice

Fixers biedt aan waarmee uw iPhone 5 problemen snel zijn opgelost. Kom langs en kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service, in de meeste gevallen is een iPhone 5 gerepareerd binnen 30 minuten. Kies voor de ophaalservice wanneer u niet langs kunt komen, binnen 24 uur heeft u uw gerepareerde telefoon terug.

Afspraak maken is niet nodig!

Voor de snelste reparatieservice kiest u voor Fixers, namelijk met de klaar-terwijl-u-wacht service. Wanneer u langskomt kunt u plaatsnemen in onze ontvangstruimte. Onze ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi, koffie en thee. Bij elke vestiging kunt u parkeren voor de deur, kom dus snel naar een van onze vestigingen.

Ophaalservice

De ophaalservice voor Fixers is erg handig wanneer u niet een van onze vestigingen kunt bezoeken. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen. Doet u dit voor 16:30 uur, dan haalt PostNL voor ons het toestel de volgende dag al op. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourkosten, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Wanneer wij uw iPhone 5 ontvangen beginnen wij met het onderzoek. Wanneer de reparatiekosten duidelijk zijn communiceren wij eerst de reparatiekosten. Pas na akkoord repareren wij uw telefoon, zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan.

Liever zelf opsturen? Dat kan ook! Verpak uw iPhone 5 goed om extra onnodige schade te voorkomen. Vul het in en stuur het mee. Breng het pakket naar het postkantoor en stuur het aangetekend op, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde telefoon thuis.

Oplossing voor iPhone 5 problemen

Fixers biedt de oplossing voor uw iPhone 5 problemen. Zo zijn wij er voor elk . De monteurs van Fixers repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Op die manier is uw iPhone 5 na reparatie als nieuw. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie bij Fixers.

HTML TAG iPhone??

Kies uw iPhone om verder te gaan

Fixers

De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar. Zij ontvangen u graag in onze ontvangstruimte met uw iPhone 5 problemen. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade). Wist u trouwens ook al dat u bij Fixers terecht kan voor een , en ?

Wilt u meer informatie over onze snelle reparatieservice, reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen, 3 maanden garantie of heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap