0880040900

iPhone 5 problemen

Meld je reparatie aan

iPhone 5 problemen? Denk aan een gebarsten scherm, geen WiFi verbinding, defecte camera, kapotte knoppen of andere . Fixers lost ze graag voor u op. Kies uit onze klaar-terwijl-u-wacht service of ophaalservice.

Langskomen of ophaalservice

Fixers biedt aan waarmee uw iPhone 5 problemen snel zijn opgelost. Kom langs en kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service, in de meeste gevallen is een iPhone 5 gerepareerd binnen 30 minuten. Kies voor de ophaalservice wanneer u niet langs kunt komen, binnen 24 uur heeft u uw gerepareerde telefoon terug.

Afspraak maken is niet nodig!

Voor de snelste reparatieservice kiest u voor Fixers, namelijk met de klaar-terwijl-u-wacht service. Wanneer u langskomt kunt u plaatsnemen in onze ontvangstruimte. Onze ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi, koffie en thee. Bij elke vestiging kunt u parkeren voor de deur, kom dus snel naar een van onze vestigingen.

Ophaalservice

De ophaalservice voor Fixers is erg handig wanneer u niet een van onze vestigingen kunt bezoeken. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen. Doet u dit voor 16:30 uur, dan haalt PostNL voor ons het toestel de volgende dag al op. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourkosten, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Wanneer wij uw iPhone 5 ontvangen beginnen wij met het onderzoek. Wanneer de reparatiekosten duidelijk zijn communiceren wij eerst de reparatiekosten. Pas na akkoord repareren wij uw telefoon, zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan.

Liever zelf opsturen? Dat kan ook! Verpak uw iPhone 5 goed om extra onnodige schade te voorkomen. Vul het in en stuur het mee. Breng het pakket naar het postkantoor en stuur het aangetekend op, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde telefoon thuis.

Oplossing voor iPhone 5 problemen

Fixers biedt de oplossing voor uw iPhone 5 problemen. Zo zijn wij er voor elk . De monteurs van Fixers repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Op die manier is uw iPhone 5 na reparatie als nieuw. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie bij Fixers.

HTML TAG iPhone??

Kies uw iPhone om verder te gaan

Fixers

De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar. Zij ontvangen u graag in onze ontvangstruimte met uw iPhone 5 problemen. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade). Wist u trouwens ook al dat u bij Fixers terecht kan voor een , en ?

Wilt u meer informatie over onze snelle reparatieservice, reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen, 3 maanden garantie of heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores