0880040900

iPhone 5c oorluidspreker

Meld je reparatie aan

De iPhone 5c is erg populair vanwege de backcover die verkrijgbaar is in allerlei kleuren. In vergelijking met de aluminium behuizingen van de iPhone 5/5s is de behuizing van de iPhone 5c gemaakt van polycarbonaat. Een oorluidspreker zorgt er voor dat u uw gesprekspartner hoort tijdens het bellen. Wanneer de oorluidspreker niet meer goed functioneert wordt bellen lastig gemaakt. Dit probleem is zo opgelost met een . De oorluidspreker zal dan worden vervangen waardoor u weer het gebruiksgemak van uw telefoon terug hebt. Wilt u uw ? Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Er wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd, daarnaast krijgt u 3 maanden garantie!

Meld hier je reparatie aan

Niks horen tijdens het bellen

Hoort u niks tijdens het bellen? Dan is hoogstwaarschijnlijk uw oorluidspreker kapot. Dit kunt u testen door te bellen met de luidspreker of gebruik te maken van de hoofdtelefoon aansluiting. Wanneer u dan wel uw gesprekspartner hoort is uw iPhone 5c oorluidspreker kapot. Dit is op te lossen met een . Mocht u niet zeker weten of het aan uw oorluidspreker ligt? Kom dan langs, de monteurs van Fixers onderzoeken kosteloos naar het defect.

Kosten iPhone 5c oorluidspreker reparatie

De kosten van een iPhone 5c oorluidspreker reparatie is € 39,-. Het gaat hier om een all-in prijs! Dit houdt in dat de montagekosten en BTW in de prijs zijn inbegrepen. Tijdens een iPhone 5c oorluidspreker reparatie wordt uitsluitend de oorluidspreker vervangen. Er wordt uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, op de kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een smartphone voor een lange periode kwijt te zijn. Daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service en de 24-uurs service wanneer u niet kan langskomen. Voor een iPhone 5c oorluidspreker reparatie kiest u voor een van onze ‘smart services’.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap