iPhone 5c oorluidspreker

  De iPhone 5c is erg populair vanwege de backcover die verkrijgbaar is in allerlei kleuren. In vergelijking met de aluminium behuizingen van de iPhone 5/5s is de behuizing van de iPhone 5c gemaakt van polycarbonaat. Een oorluidspreker zorgt er voor dat u uw gesprekspartner hoort tijdens het bellen. Wanneer de oorluidspreker niet meer goed functioneert wordt bellen lastig gemaakt. Dit probleem is zo opgelost met een . De oorluidspreker zal dan worden vervangen waardoor u weer het gebruiksgemak van uw telefoon terug hebt. Wilt u uw ? Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Er wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd, daarnaast krijgt u 12 maanden garantie!

  Meld hier je reparatie aan

  Niks horen tijdens het bellen

  Hoort u niks tijdens het bellen? Dan is hoogstwaarschijnlijk uw oorluidspreker kapot. Dit kunt u testen door te bellen met de luidspreker of gebruik te maken van de hoofdtelefoon aansluiting. Wanneer u dan wel uw gesprekspartner hoort is uw iPhone 5c oorluidspreker kapot. Dit is op te lossen met een . Mocht u niet zeker weten of het aan uw oorluidspreker ligt? Kom dan langs, de monteurs van Fixers onderzoeken kosteloos naar het defect.

  Kosten iPhone 5c oorluidspreker reparatie

  De kosten van een iPhone 5c oorluidspreker reparatie is € 39,-. Het gaat hier om een all-in prijs! Dit houdt in dat de montagekosten en BTW in de prijs zijn inbegrepen. Tijdens een iPhone 5c oorluidspreker reparatie wordt uitsluitend de oorluidspreker vervangen. Er wordt uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, op de kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een smartphone voor een lange periode kwijt te zijn. Daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service en de 24-uurs service wanneer u niet kan langskomen. Voor een iPhone 5c oorluidspreker reparatie kiest u voor een van onze ‘smart services’.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap