0880040900

Blaricum

Torenlaan 9, 1261GA Blaricum
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Meld hier je reparatie aan

Samsung werd in 1938 opgericht in Zuid-Korea. Pas jaren daarna werd in 1999 de draadloze internettelefoon ontwikkeld. Samsung zette al gauw de eerste kleine en multifunctionele telefoons op de markt. In de jaren erna werden de smartphones verder ontwikkeld, echter blijven ze breekbaar. Een reparatiespecialist als Fixers lost graag de defecten op bij elk Samsung apparaat.

Samsung repareren in Huizen

Op zoek naar een professionele partij voor een samsung reparatie Huizen? Dan zit u bij Fixers.nl helemaal goed! Kunt u uw Samsung toestel niet lang missen? Dan zorgen wij dat uw Samsung snel gerepareerd is om weer gebruik van te maken. Het kan altijd gebeuren je hebt nog geen scherm beveiliging gekocht. Je bent bij iemand op visite en laat je Samsung op een hoek van de tafel liggen. Plots hoor je iets vallen en je denkt: "Dat klinkt niet best!" Heel je scherm gebarsten, en in sommige gevallen zie je niet eens meer een foto op je scherm. In dat geval wil je je toestel zo snel mogelijk laten maken! Je hebt namelijk niet voor niets enkele honderden euro's uitgegeven aan een mooi toestel. En dat is zonde als je er niet meer optimaal gebruik van kan maken. Wil je meer weten over hoe snel en voor hoeveel wij je toestel kunnen repareren in Huizen? Mijn collega’s staan direct voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden wat betreft Samsung Reparatie's in Huizen! Bel snel 088 004 0900!

Snel repareren: Samsung toestel in Huizen

Het kan de beste gebeuren je laat je telefoon vallen. Dat zijn 1 van de meest voorkomende schadegevallen die er zijn. Je wilt wel dat je optimaal gebruik kunt maken van je Samsung toestel. Dus zodra je samsung telefoon erg traag is, of als uw samsung toestel heeft laten vallen en kapot is gegaan? Dan kun je bij ons terecht voor een super snelle samsung reparatie in Huizen en omgeving. Wij bij Fixers Huizen kunnen uw samsung vaak dezelfde dag nog repareren. Daarbij leveren we altijd drie maanden garantie. Wil je meer weten over onze reparaties? Dan kun je bij ons terecht en zonder afspraak binnenlopen bij onze vestiging in Huizen. Alle Fixers monteurs zijn gespecialiseerde monteurs met jarenlange ervaring en wij hebben uw apparaat super snel gefixt en ook natuurlijk met hoogstaande kwalitatieve onderdelen

Samsung reparatie Huizen hier moet je zijn:

Bij Fixers kun altijd terecht voor een iPhone reparatie op het volgende adres: Nieuwe Binnenweg 72 te Huizen. Woon je niet in de buurt? Dat is geen probleem je kunt gebruik maken van deze beschrijving of van de roetebeschrijving knop of via deze beschrijving.

1. via Brinklaan, Dorpsstraat en Torenlaan

A > Rijd naar het noordwesten op de Brinklaan, richting de Langeweg - 170 m
B > Sla rechtsaf naar de Dorpsstraat - 60 m
C > Sla rechtsaf om op de Dorpsstraat te blijven - 110 m
D > Sla linksaf naar de Torenlaan - Je vindt je bestemming links - 150 m

.

2. via Dorpsstraat en Torenlaan

A > Rijd naar het zuidoosten op de Brinklaan, richting het Fransepad - 9 m
B > Sla rechtsaf naar het Fransepad - 130 m
C > Sla rechtsaf naar de Dorpsstraat - 170 m
D > Sla rechtsaf om op de Dorpsstraat te blijven - 110 m
E > Sla linksaf naar de Torenlaan - Je vindt je bestemming links

.

Waarom een Samsung reparatie door Fixers Huizen?

Onze werkwijze is simpel. We staan 6-dagen per week klaar om je Samsung te repareren. We helpen je graag met een kapotte Samsung device op een eerlijke en prettige manier. We zoeken bij Fixers namelijk graag naar een oplossing. Op deze manier gaan wij te werken;

  • Duidelijke uitleg, eerlijk advies.
  • Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur!
  • Transparante en vaste tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
  • Reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen (orgineel)
  • Onderzoek, erg handig wanneer u niet precies weet wat er defect is.
  • Snelle reparatieservice, 80% van alle reparaties wordt dezelfde dag nog uitgevoerd.
  • 3 maanden garantie op de reparatie

Kosten van een Samsung Reparatie

De kosten van een reparatie aan uw Samsung device kan erg verschillen. Dit is namelijk afhankelijk per reparatie hoe hoog of laag deze zal zijn. Bijvoorbeeld een samsung a51 scherm is in de meeste gevallen goedkoper als een reparatie aan het scherm van een Samsung Galaxy S20. In sommige gevallen praten we over waterschade wat veel moeilijker is te verhelpen en waardoor er waarschijnlijk veel meer onderdelen vervangen moeten worden. Wij hanteren daarom altijd transparante prijzen op de website die je altijd online kunt bekijken. Het voordeel van Fixers Huizen is dat we alle prijzen inclusief BTW laten zien zodat dat echt een bedrag is wat je ook gaat betalen. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan.

Langskomen in Huizen is altijd de ' Klaar-terwijl-u-wacht service '

Wanneer jij kiest om je Samsung te laten repareren door Fixers, dan kun je bij ons langskomen voor een afspraak wij zijn altijd 5 dagen per week geopend. Bij Fixers zijn geopend van 10 uur s'ochtends tot 6 uur s'avonds. Een bijkomend voordel is dat je de auto altijd in de buurt kunt parkeren en wij je gastvrij in ontvangst nemen in onze ontvangstruimte. Wil je tijdens de reparatie aan je kapotte samsung telefoon gebruik willen blijven maken van ons Gratis WiFi? Dan kan dat natuurlijk kosteloos. Neem in dat geval een laptop of een iPad of telefoon mee. Terwijl je online kunt blijven verzorgen wij graag voor jou een bak koffie of een kop thee. Zo kun je altijd genieten van de klaar terwijl je wacht service.