0880040900

Nieuw-Vennep

Haverstraat 39, 2153GB Nieuw-Vennep
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
08:30 – 18:00
dinsdag
08:30 – 18:00
woensdag
08:30 – 18:00
donderdag
08:30 – 18:00
vrijdag
08:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Meld hier je reparatie aan

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Onze monteurs staan klaar om uw Samsung smartphone of Samsung tablet te repareren. Is het scherm kapot? Kan je geen foto’s meer maken? Valt de verbinding steeds weg? Of heeft u een ander probleem met uw smartphone of tablet? Kom dan langs of kies voor onze ophaalservice.

Samsung Reparatie Nieuw vennep.

Bij Fixers kunt u gemakkelijk en snel terecht voor de reparatie van uw Samsung toestel. Zowel voor telefoons, laptops als tablets hebben we alle onderdelen op voorraad voor uw Samsung device en kunnen we bijna altijd binnen 30 minuten repareren in Nieuw-Vennep! Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en ontvangt u goedkoop en snel uw gefixte Samsung device weer terug.

Vakkundige Samsung reparatie Nieuw-Vennep

Het merendeel van de reparaties aan mobiele telefoons van Samsung worden zeer snel uitgevoerd en we streven ernaar om uw gerepareerde apparaat binnen 30 minuten voor u klaar te hebben in onze Fixers Nieuw-Vennep winkel. Daarnaast maakt u bij Fixers gebruik van vaste garantie, zodat u zich na de reparatie ook geen zorgen hoeft te maken en zorgeloos gebruik kunt maken van uw Samsung telefoon, laptop of tablet.

We repareren een groot aantal Samsung-apparaten, waaronder Samsung Galaxy-telefoons, Samsung Tab en Samsung Note. We bieden veel verschillende reparatieservices van Samsung, waaronder kapotte schermreparaties, oplaad reparaties, camera-reparaties aan de voor- en achterkant, luidsprekerreparaties en nog veel meer.

Waterschade aan uw Samsung apparaat?

Als uw Samsung-apparaat door water of andere vloeistof is beschadigd, geen probleem. Wij vervangen of repareren de onderdelen die beschadigd zijn graag in onze vestiging in Nieuw-Vennep en dit meestal al binnen 30 minuten!

Als u niet zeker weet wat er mis is met uw mobiele Samsung-apparaat, kunt u door ons een diagnose laten stellen in het Fixers kantoor in Nieuw-Vennep. Al voor 29,95 doen wij dit zeer zorgvuldig en snel voor en en zo weet u binnen een ogenblik wat er mis is met uw apparaat.

Voor een snelle en vakkundige Samsung reparatie van uw smartphone of tablet bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij repareren namelijk met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Na reparatie is uw apparaat weer zo goed als nieuw. Daarnaast krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. Bij Fixers is afspraak maken niet nodig. Kunt u niet langskomen? Geen probleem, we bieden een service aan dat we uw telefoon komen ophalen en brengen hem gerepareerd weer terug.