0880040900

Samsung reparatie Rotterdam

Meld je reparatie aan

Samsung werd in 1938 opgericht in Zuid-Korea. Pas jaren daarna werd in 1999 de draadloze internettelefoon ontwikkeld. Samsung zette al gauw de eerste kleine en multifunctionele telefoons op de markt. In de jaren erna werden de smartphones verder ontwikkeld, echter blijven ze breekbaar. Een reparatiespecialist als Fixers lost graag de defecten op bij elk Samsung apparaat.

Meld hier je reparatie aan

Ophaalservice of opsturen

Kies voor onze voor uw Samsung reparatie Rotterdam. Wij repareren na ontvangst uw toestel en maken het klaar voor de retourzending. En dat binnen 24 uur! U kunt kiezen uit twee opties: of .

Ophaalservice

Vul het in voor 16:30 uur en PostNL komt voor ons uw apparaat de volgende dag ophalen. U kiest de plek waar PostNL het apparaat op kan halen. Het enige wat u moet doen is aanwezig te zijn op de geselecteerde plek met het defecte apparaat. Na ontvangst beginnen wij met het onderzoek, de reparatie en de retourzending. U betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven €89,- liggen).

Opsturen

naar Fixers kan ook. Verpak uw Samsung apparaat goed voor uw Samsung reparatie Rotterdam. Na ontvangst onderzoeken wij uw Samsung apparaat en beginnen wij met de reparatie na akkoord. Voor een bent u dus altijd bij Fixers aan het juiste adres. Verstuur uw pakket aangetekend op, dan is uw Samsung telefoon of Samsung tablet tot € 500,- verzekerd. U betaalt allen € 7,95 voor de retourzending.

Samsung reparatie Rotterdam

Voor een snelle en vakkundige Samsung reparatie Rotterdam vindt u bij Fixers de juiste partner. Wij bieden een snelle reparatieservice en 3 maanden garantie op de reparatie. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel aan een reparatie beginnen. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen, na reparatie is uw Samsung tablet of Samsung smartphone zo goed als nieuw.

Fixers

Bij Fixers werken alleen monteurs met jaren ervaring. Dankzij deze kennis kunnen zij vrijwel elk Samsung defect repareren. De tarieven van Fixers zijn vrijwel altijd duidelijk, neem contact met ons op wanneer dit niet zo is. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail, bel of maak gebruik van onze . Bekijk onze openingstijden en contactgegevens van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1090 reviews op trustpilot
Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Cheyenne Ramidjan
14 januari 2021
Top!

Top! Hele snelle service en duidelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap