0880040900

Samsung reparatie Zwolle

Meld je reparatie aan

Voor elke kunt u terecht bij Fixers, zo repareren wij graag uw smartphone of tablet van Samsung. Een veelvoorkomende schade is schermreparatie, dit komt voor wanneer u uw smartphone heeft laten vallen. Daarnaast kan een val voor meerdere defecten zorgen, Fixers onderzoekt naar het defect.

Vakkundige Samsung reparatie Zwolle

Voor een vakkundige Samsung reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Voor elke reparatie treffen wij de benodigde voorzorgsmaatregelen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom repareren wij alleen maar met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie!

Ophaalservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen kunt u kiezen voor onze ophaalservice. Dit houdt in dat u uw apparaat na een Samsung reparatie weer zo snel mogelijk thuis gestuurd krijgt.

Kunt u op een plek zijn tussen 9:00 en 16:00 uur? Kies dan voor onze . Vul snel het formulier in voor 16:00 en wij komen uw toestel de volgende dag al ophalen! Zo komt PostNL speciaal voor ons naar u toe gereden om het toestel op te halen.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om het toestel naar Fixers. Wij raden aan om uw toestel altijd aangetekend op te sturen, dan is uw pakketje tot € 500,- verzekerd. Laat daarnaast nooit aan de buitenkant zien dat het gaat om een telefoon of tablet.

Fixers

Bij Fixers worden alle reparaties snel en vakkundig uitgevoerd. Verschillende modellen van Samsung zijn bekend bij Fixers, zo kunnen wij vrijwel elk defect oplossen. Mocht u geen idee hebben wat het defect is, kom dan vrijblijvend langs of stuur uw apparaat op! Wij gaan op onderzoek uit, nadat wij weten wat het defect is krijgt u van ons een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Pas na akkoord gaan wij over tot reparatie. Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail, of bel of maar gebruik van het . Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van Fixers.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores