Samsung reparatie Zwolle

  Voor elke kunt u terecht bij Fixers, zo repareren wij graag uw smartphone of tablet van Samsung. Een veelvoorkomende schade is schermreparatie, dit komt voor wanneer u uw smartphone heeft laten vallen. Daarnaast kan een val voor meerdere defecten zorgen, Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect (m.u.v. vochtschade).

  Kies een apparaat

  Vakkundige Samsung reparatie Zwolle

  Voor een vakkundige Samsung reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Voor elke reparatie treffen wij de benodigde voorzorgsmaatregelen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom repareren wij alleen maar met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie!

  24-uurs service

  Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. Dit houdt in dat u uw apparaat na een Samsung reparatie thuis gestuurd krijgt. U kunt kiezen uit twee opties: of .

  Ophaalservice

  Kunt u op een plek zijn tussen 9:00 en 16:00 uur? Kies dan voor onze . Vul snel het formulier in voor 16:00 en wij komen uw toestel de volgende dag al ophalen! Zo komt PostNL speciaal voor ons naar u toe gereden om het toestel op te halen.

  Zelf opsturen

  U kunt er ook voor kiezen om het toestel naar Fixers. Wij raden aan om uw toestel altijd aangetekend op te sturen, dan is uw pakketje tot € 500,- verzekerd. Laat daarnaast nooit aan de buitenkant zien dat het gaat om een telefoon of tablet.

  Fixers

  Bij Fixers worden alle reparaties snel en vakkundig uitgevoerd. Verschillende modellen van Samsung zijn bekend bij Fixers, zo kunnen wij vrijwel elk defect oplossen. Mocht u geen idee hebben wat het defect is, kom dan vrijblijvend langs of stuur uw apparaat op! Kosteloos gaan wij op onderzoek uit, nadat wij weten wat het defect is krijgt u van ons een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Pas na akkoord gaan wij over tot reparatie. Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail, of bel of maar gebruik van het . Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van Fixers.

  timer
  Vaak binnen 20 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap