0880040900

Samsung reparatie Zwolle

Meld je reparatie aan

Voor elke kunt u terecht bij Fixers, zo repareren wij graag uw smartphone of tablet van Samsung. Een veelvoorkomende schade is schermreparatie, dit komt voor wanneer u uw smartphone heeft laten vallen. Daarnaast kan een val voor meerdere defecten zorgen, Fixers onderzoekt naar het defect.

Meld hier je reparatie aan

Vakkundige Samsung reparatie Zwolle

Voor een vakkundige Samsung reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Voor elke reparatie treffen wij de benodigde voorzorgsmaatregelen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom repareren wij alleen maar met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie!

Ophaalservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen kunt u kiezen voor onze ophaalservice. Dit houdt in dat u uw apparaat na een Samsung reparatie weer zo snel mogelijk thuis gestuurd krijgt.

Kunt u op een plek zijn tussen 9:00 en 16:00 uur? Kies dan voor onze . Vul snel het formulier in voor 16:00 en wij komen uw toestel de volgende dag al ophalen! Zo komt PostNL speciaal voor ons naar u toe gereden om het toestel op te halen.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om het toestel naar Fixers. Wij raden aan om uw toestel altijd aangetekend op te sturen, dan is uw pakketje tot € 500,- verzekerd. Laat daarnaast nooit aan de buitenkant zien dat het gaat om een telefoon of tablet.

Fixers

Bij Fixers worden alle reparaties snel en vakkundig uitgevoerd. Verschillende modellen van Samsung zijn bekend bij Fixers, zo kunnen wij vrijwel elk defect oplossen. Mocht u geen idee hebben wat het defect is, kom dan vrijblijvend langs of stuur uw apparaat op! Wij gaan op onderzoek uit, nadat wij weten wat het defect is krijgt u van ons een duidelijk overzicht van de reparatiekosten. Pas na akkoord gaan wij over tot reparatie. Heeft u vragen voor Fixers? Stuur dan een mail, of bel of maar gebruik van het . Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap