iPad scherm kapot

  Als uw iPad scherm kapot is kan dit betekenen dat alleen het iPad glas kapot is of het hele iPad scherm kapot is. Ook al zit een ongeluk in een klein hoekje, maakt dit het niet minder erg dat uw iPad scherm kapot is. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met het vervangen van het iPad glas.

  Wanneer uw iPad scherm kapot is kunt u gebruik maken van twee soorten service: de 30-45 minuten service en de 24-uur service.

  30-45 minuten service

  Bij alle reparaties waarbij een iPad scherm kapot is hanteren wij de 30-45 minuten-service. Dit houdt in dat wanneer u binnenkomt met de klacht dat uw iPad scherm kapot is, wij deze iPad scherm reparatie altijd binnen 45 minuten uitvoeren en in de meeste gevallen zelfs binnen 30 minuten. Hiervoor kunt u altijd langs komen en onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee wachten op uw reparatie.

  Als u niet uit de buurt komt

  Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij Fixers of geen tijd heeft kunt ook voor de 24-uurs service kiezen. Bij de kunt u uw iPad eenvoudig opsturen naar ons. Nadat wij deze ontvangen zal het kapotte iPad scherm vervangen worden en binnen 24 uur naar u geretourneerd worden.

  iPad scherm kapot of een ander defect?

  Een kapot iPad scherm is eenvoudig te herstellen met een schermreparatie bij Fixers. Is uw scherm van uw iPad na een val heel maar vertoont uw apparaat nu andere defecten? De monteurs van Fixers onderzoeken kosteloos uw iPad (m.u.v. vochtschade). Nadat wij het defect hebben vastgesteld leggen wij een prijsopgave door, na akkoord gaan wij over tot een .

  * Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

  Fixers

  Fixers is een specialist als het gaat om een iPad scherm reparatie. Of nu uw iPad glas kapot, iPad scherm kapot of welke ander onderdeel dan ook kapot is, Fixers repareert uw iPad snel. Fixers is zes dagen per week geopend, kijk voor de openingstijden van onze vestigingen. Bij Fixers heeft u altijd standaard 12 maanden garantie op elke iPad scherm reparatie en wordt er alleen gebruik gemaakt van hoogste kwaliteit onderdelen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap