0880040900

Apple reparatie Castricum

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Castricum

Apple reparatie Castricum, dan kiest u voor de dienstverlening van Fixers. Meld uw reparatie nu online aan en uw reparatie wordt binnen 24 uur na ontvangst voltooid. Dat is nog een echte service!

Is uw MacBook, ProBook of iMac defect? Dan klopt u aan bij Fixers. Kiest u voor de service van Fixers dan kiest u namelijk voor 3 maanden garantie op de reparatie. Meld uw reparatie online aan via het reparatieformulier of breng uw Apple reparatie Castricum langs bij ons servicepunt en u wordt direct geholpen!

Apple reparatie Castricum

De reparatie van een iMac of MacBook is een gespecialiseerde klus. Daarom raden wij u aan dit altijd uit te laten voeren door een officiële Apple specialist. De monteurs van Fixers worden speciaal opgeleid voor de reparatie van uw iMac of MacBook. Daarom kunnen wij u 6 maanden volledige garantie geven op de reparatie van uw Apple reparatie Castricum. Heeft u nog vragen over uw reparatie of wil u graag een prijsindicatie van de kosten? Neem dan contact op via: 088 004 0900 of reparatie@pcservice.nl

MacBook Reparatie Castricum

Is het scherm van uw MacBook gebarsten of krijgt u continu blauwe schermen op uw MacBook te zien? Neem dan contact op met Fixers. Onze helpdeskmedewerkers proberen u kosteloos en snel weer op weg te helpen. Is een reparatie echt noodzakelijk? Dan maakt u altijd gebruik van onze 24 uurs reparatie service. Zo weet u altijd dat uw MacBook snel weer gerepareerd is. Daarom kiest u voor Apple reparatie Castricum!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap