0880040900

Apple reparatie Nijmegen - Service binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Nijmegen

Voor uw Apple reparatie Nijmegen kiest u voor Fixers.nl. Wij repareren elke iMac of Macbook binnen enkele dagen tegen een super scherp tarief. Meld uw iMac of Macbook reparatie aan via onze website en geniet snel weer van uw Apple apparaat!

Apple reparatie Nijmegen

Kiest u er voor om uw Apple reparatie Nijmegen aan te melden via onze website komt u aanmelding direct automatisch in ons systeem. Nadat uw Apple reparatie Nijmegen is ontvangen ontvangt u hiervan een e-mail en binnen enkele uren ontvangt u een offerte voor de reparatie. Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw Apple binnen 1-3 werkdagen gerepareerd!

MacBook reparatie Nijmegen

Uw Apple reparatie Nijmegen is bij Fixers.nl in goede handen. Stuk voor stuk zijn onze monteurs speciaal opgeleid voor de reparatie van Apple apparatuur. Zo wordt de reparatie van uw MacBook of iMac altijd uitgevoerd door een erkende specialist. Vaak wordt uw apple apparaat al binnen 1-3 werkdagen gerepareerd. Zo bent u altijd snel weer aan het werk!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap