Samsung reparatie Eindhoven

  Is uw Samsung smartphone uit uw handen gegleden en is het scherm nu gebarsten? Te vaak de home-knop gebruikt waardoor het niet meer optimaal werkt? Of last van een andere schade? Fixers lost de schade graag op. Bezoek een van onze vestigingen of kies voor onze 24-uurs service.

  Meld hier je reparatie aan

  24-uurs service

  De is een optie wanneer u niet langs een van onze vestigingen kunt komen voor een Samsung reparatie. Wij halen uw Samsung apparaat op of u stuurt het zelf op. Na ontvangst repareren wij het toestel en verpakken wij het voor de retourzending, en dat allemaal binnen 24 uur!

  Ophaalservice

  Wilt u graag dat uw Samsung apparaat wordt opgehaald op een door u gekozen plek? Kies dan voor onze . PostNL komt graag uw defecte Samsung smartphone of tablet ophalen op uw werk of bij u thuis. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending wanneer de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Vul het voor 16:30 uur in en uw Samsung smartphone of tablet wordt de volgende dag al opgehaald.

  Opsturen

  Liever zelf uw Samsung smartphone of tablet opsturen naar onze hoofdvestiging? Dat kan ook. Verpak uw apparaat goed en stuur het pakketje met het ingevulde aangetekend op. Zo is een aangetekend pakketje tot € 500,- verzekerd. Na ontvangst van uw pakket repareren wij uw apparaat en maken wij het gereed voor de retourzending, en dat allemaal binnen 24 uur!

  Snelle en vakkundige Samsung reparatie Eindhoven

  Fixers biedt een snelle reparatieservice met de klaar-terwijl-u-wacht service, wanneer u langskomt, en de 24-uurs service, wanneer u niet langs kunt komen. Onze ervaren monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Voor u het weet is uw apparaat gerepareerd en weer zo goed als nieuw.

  Fixers

  Bij Fixers zijn de tarieven vrijwel altijd duidelijk. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact met ons op. Heeft u vragen voor ons of wilt u meer informatie? Neem dan met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het . Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap