0880040900

Samsung reparatie Eindhoven

Meld je reparatie aan

Is uw Samsung smartphone uit uw handen gegleden en is het scherm nu gebarsten? Te vaak de home-knop gebruikt waardoor het niet meer optimaal werkt? Of last van een andere schade? Fixers lost de schade graag op. Bezoek een van onze vestigingen of kies voor onze opstuur service.

Meld hier je reparatie aan

Opstuur service

De is een optie wanneer u niet langs een van onze vestigingen kunt komen voor een Samsung reparatie. Wij halen uw Samsung apparaat op of u stuurt het zelf op. Na ontvangst repareren wij het toestel en verpakken wij het voor de retourzending.

Ophaalservice

Wilt u graag dat uw Samsung apparaat wordt opgehaald op een door u gekozen plek? Kies dan voor onze . PostNL komt graag uw defecte Samsung smartphone of tablet ophalen op uw werk of bij u thuis. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending wanneer de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Vul het voor 16:30 uur in en uw Samsung smartphone of tablet wordt de volgende dag al opgehaald.

Opsturen

Liever zelf uw Samsung smartphone of tablet opsturen naar onze hoofdvestiging? Dat kan ook. Verpak uw apparaat goed en stuur het pakketje met het ingevulde aangetekend op. Zo is een aangetekend pakketje tot € 500,- verzekerd. Na ontvangst van uw pakket repareren wij uw apparaat en maken wij het gereed voor de retourzending.

Snelle en vakkundige Samsung reparatie Eindhoven

Fixers biedt een snelle reparatieservice met de klaar-terwijl-u-wacht service, wanneer u langskomt, en de opstuur service, wanneer u niet langs kunt komen. Onze ervaren monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen. Voor u het weet is uw apparaat gerepareerd en weer zo goed als nieuw.

Fixers

Bij Fixers zijn de tarieven vrijwel altijd duidelijk. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact met ons op. Heeft u vragen voor ons of wilt u meer informatie? Neem dan met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het . Bekijk alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap