0880040900

iPhone Geheugen Uitbreiden? Extra Geheugen Fix!

Meld je reparatie aan

Kan ik mijn iPhone geheugen uitbreiden?

Je iPhone geheugen uitbreiden is de beste manier om een volle opslagruimte op je telefoon te voorkomen. Als jij tegen de limieten van de opslagcapaciteit van je Apple smartphone aanloopt, is het geheugen uitbreiden van je iPhone de beste optie. Bij diverse iPhone modellen kunnen we zelfs de capaciteit voor je verdubbelen. Problemen met gegevens en bestanden opslaan behoort voortaan tot het verleden. In onze blog lees je geregeld over iPhone problemen die je zelf kunt oplossen. Je iPhone geheugen uitbreiden behoort niet tot deze categorie. Dit is een lastige klus waar zelfs wij meestal twee weken voor nodig hebben. Daarom laat je jouw iPhone geheugen uitbreiden door Fixers.

Waarom kies je voor je iPhone geheugen uitbreiden?

Een uitbreiding van je iPhone geheugen is een optie als je merkt dat de huidige capaciteit te laag is. Als je veel foto’s, video’s en andere bestanden op je smartphone opslaat, raakt de opslagruimte snel vol. Vooral bij oudere modellen is de opslagcapaciteit ietwat beperkt. Waar vroeger 128 GB aan opslagruimte veel leek, is dat tegenwoordig niet altijd meer genoeg. Gelukkig maakt Fixers het mogelijk om het geheugen van je telefoon uit te breiden. Zo kunnen we bijvoorbeeld de opslagcapaciteit ophogen van 128 GB naar 256 GB.

Is je iPhone geheugen uitbreiden mogelijk voor ieder model?

Bij Fixers kun je terecht voor een reparatie aan ieder model van de iPhone. Ook het uitbreiden van het geheugen van je telefoon is bij ons voor ieder model mogelijk. Toch leert de praktijk ons dat de meest recente modellen van de iPhone nog geen uitbreiding van het geheugen nodig hebben. Deze telefoons hebben vaak 512 GB tot 1 TB aan opslagruimte. Dan moet je het wel heel bont maken, wil je nog meer opslagruimte nodig hebben. Maar bij oudere modellen snappen we maar al te goed dat meer geheugen soms een must is. Daarom kun je bij ons bijvoorbeeld je iPhone 6 van extra geheugen laten voorzien of het geheugen van je iPhone 5 uitbreiden.

Waarom je iPhone geheugen uitbreiden een lastige klus is

Het uitbreiden van je iPhone geheugen is niet iets wat je zelf kunt doen. Dit is een specialistische klus die je het beste aan de gecertificeerde vakmensen van Fixers kunt overlaten. De geheugenchip van je iPhone moet vervangen worden door een ruimere variant. Dit wordt uitgevoerd via een moederbord soldering. Deze klus kan soms tot wel twee weken in beslag nemen. We raden je aan om vooraf een back-up van je bestanden te maken. Zo beschik je altijd nog over je data, mocht er onverhoopt iets mis gaan. Mocht je niet weten hoe dit moet, dan kunnen wij dit ook voor je doen.

Geheugen uitbreiden van de iPhone door Fixers

Het verruimen van het geheugen van je Apple telefoon kun je het beste overlaten aan een door Apple gecertificeerde Service Provider. Dat is wat wij zijn. Onze mensen zijn speciaal opgeleid en bovendien beschikken we over jaren aan ervaring. Je weet zeker dat jouw iPhone in goede handen is. Kom langs in één van onze vestigingen of stuur jouw iPhone naar ons op. Wij zorgen ervoor dat je meer bestanden dan ooit kunt opslaan op jouw telefoon.