0880040900

GSM reparatie Utrecht

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Heeft u problemen met uw GSM? Start deze niet meer op of heeft u een gebarsten scherm? Breng deze dan snel langs in onze Fixers reparatiewinkel en ontvang vaak dezelfde dag nog een gerepareerd toestel! 

Adres Fixers Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
0880040900

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Openingstijden Fixers Utrecht

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag
: 09:00-18:00
Woensdag
: 09:00-18:00
Donderdag
: 09:00-18:00
Vrijdag
: 09:00-18:00
Zaterdag
: 10:00-17:00
Zondag
: Gesloten

Verschillende GSM reparaties

Net als bij een laptop of een tablet, bestaan er voor een GSM ook verschillende soorten reparaties. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een gebarsten scherm, omdat u uw telefoon heeft laten vallen op een stenen of harde vloer. Hierdoor kan het touchscreen niet meer te bedienen zijn, maar daarnaast kan dit ook zorgen voor slecht zicht of zelfs glasscherven die in uw vingers terecht kunnen komen. Om dit te voorkomen, komt u het best langs in onze winkel in Utrecht voor een optimale reparatie van uw GSM.

GSM scherm reparatie

Zoals gezegd, is een defect van het scherm een veelvoorkomend probleem bij telefoons. Niet iedereen gebruikt een screen protector en daarnaast is deze ook niet tegen alles bestendig. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment en overal gevaar loopt dat je scherm van je gsm kapot gaat. Geen zorgen, want bij Fixers hebben we voor alle bekende merken een nieuw scherm op voorraad liggen, zodat we over het algemeen je scherm dezelfde dag nog kunnen vervangen.

Batterij snel leeg?

Daarnaast een ander probleem dat veel GSM's hebben: een batterij die snel leeg gaat. Soms gaan ze na een aantal maanden gebruik niet eens 24 uur mee en moet je de oplader overal mee heen nemen. Hier hebben wij een oplossing voor! Zo zorgen we bij onze vestiging in Utrecht voor een snelle en goede vervangen van jouw batterij. U krijgt een officiële nieuwe batterij met garantie. Zo kunt u zorgeloos de levensduur van de batterij en ook de telefoon verlengen voor een zeer voordelige prijs! Kom langs in Utrecht en bekijk de opties bij onze specialisten!

Fixers Utrecht

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor uw GSM reparatie Utrecht. Wij repareren met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op de reparatie. U vindt Fixers Utrecht vlakbij de Galgenwaard met genoeg parkeergelegenheid en ook een perfecte OV verbinding.

Meer in Utrecht:

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap