0880040900

iPhone 5 volumeknop

Meld je reparatie aan

Dagelijks gebruikt u uw iPhone 5 om te bellen, te app-en, te gamen en muziek te luisteren. Wanneer de volumeknop dan niet goed werkt is dit zeer storend. Onderweg met het openbaar vervoer wilt u het volume kunnen reduceren, maar wanneer u in een gesprek de luidspreker gebruikt wilt u het volume juist harder kunnen zetten. En even swingen op uw favoriete nummer doet u ongetwijfeld het liefst met de volumeknop op stand mega hard. Kortom, een kapotte iPhone 5 volumeknop is een beperking waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Kies voor een smart service van Fixers en wij vervangen de volumeknop binnen no time en geven 3 maanden garantie op een !

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 reparatie

Wanneer u met uw iPhone 5 langskomt in één van onze Fixers Servicepunten, dan maakt de monteur uw iPhone 5 volumeknop. Deze flex-kabel regelt de volume knop, de aan en uit knop en de mute-knop. Al deze functies worden vervangen bij een iPhone 5 volumeknop reparatie. Eventuele andere defecten die geconstateerd worden tijdens het onderzoek worden pas gemaakt nadat u daar akkoord voor heeft gegeven. De enige verrassing die wij mensen geven is die van hoe snel hun is.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 volumeknop reparatie

De kosten van een iPhone 5 volumeknop reparatie bedragen € 59,-. Dit is een all-in prijs, dus inclusief BTW-kosten, hoogste kwaliteit materialen en montagekosten. De aller snelste oplossing bij een iPhone 5 volumeknop probleem is de klaar-terwijl-u-wacht service van Fixers. Mocht u niet langs kunnen komen, dan kiest u voor een andere smart service! Zoals ophalen of opsturen. Deze opties zijn net zo service gericht en slechts €7,95.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap