0880040900

iPhone 5s speaker

Meld je reparatie aan

Zit u vaak in de auto en gebruikt u dan regelmatig de luidspreker optie? Of gebruikt u uw smartphone regelmatig voor het luisteren van muziek tijdens het douchen of bij het zwembad? Erg handig de speaker-functie van de iPhone 5s, behalve wanneer de speaker niet meer werkt. De enige oplossing is dan een waar de speaker wordt vervangen. Op die manier zijn al uw iPhone problemen opgelost en kunt u weer gebruikmaken van de speaker. Altijd fijn weer bellen in de auto, mee zingen onder de douche of relaxen met uw muziek bij het zwembad, laat uw iPhone 5s speaker repararen. “We simply make people happy!”

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s speaker kapot

Wilt u uw ? Kies dan voor Fixers, de monteurs vervangen graag uw defecte speaker voor een nieuwe. Een kapotte speaker is erg vervelend en kan voor verschillende ongemakken zorgen. Een kan dit probleem oplossen.

Kosten iPhone 5s speaker reparatie

Het vervangen van een iPhone 5s speaker kost € 49,-. In deze prijs zijn de BTW-kosten en montagekosten inbegrepen. Bij Fixers gaat het altijd op all-in prijzen, zo zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zo zijn, neem dan contact met ons op. Bij een speaker reparatie wordt de oude speaker verwijderd en vervangen voor een nieuwe. De speaker bevindt zich aan de onderkant van de telefoon en is net zo breed als uw telefoon. Na vervanging kunt u weer volop gebruikmaken van uw iPhone 5s.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap