iPhone 5s speaker

  Zit u vaak in de auto en gebruikt u dan regelmatig de luidspreker optie? Of gebruikt u uw smartphone regelmatig voor het luisteren van muziek tijdens het douchen of bij het zwembad? Erg handig de speaker-functie van de iPhone 5s, behalve wanneer de speaker niet meer werkt. De enige oplossing is dan een waar de speaker wordt vervangen. Op die manier zijn al uw iPhone problemen opgelost en kunt u weer gebruikmaken van de speaker. Altijd fijn weer bellen in de auto, mee zingen onder de douche of relaxen met uw muziek bij het zwembad, laat uw iPhone 5s speaker repararen. “We simply make people happy!”

  Kies een apparaat

  iPhone 5s speaker kapot

  Wilt u uw ? Kies dan voor Fixers, de monteurs vervangen graag uw defecte speaker voor een nieuwe. Een kapotte speaker is erg vervelend en kan voor verschillende ongemakken zorgen. Een kan dit probleem oplossen.

  Kosten iPhone 5s speaker reparatie

  Het vervangen van een iPhone 5s speaker kost € 49,-. In deze prijs zijn de BTW-kosten en montagekosten inbegrepen. Bij Fixers gaat het altijd op all-in prijzen, zo zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zo zijn, neem dan contact met ons op. Bij een speaker reparatie wordt de oude speaker verwijderd en vervangen voor een nieuwe. De speaker bevindt zich aan de onderkant van de telefoon en is net zo breed als uw telefoon. Na vervanging kunt u weer volop gebruikmaken van uw iPhone 5s.

  timer
  Vaak binnen 20 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap