0880040900

iPhone 6 lichtsensor

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

De lichtsensor van een iPhone 6 zorgt er voor dat uw scherm automatisch wordt uitgeschakeld tijdens het bellen. Dit is erg handig zodat uw wang niet het scherm bedient tijdens het bellen. U kent het vast wel, bent u druk in gesprek en hoort de persoon aan de andere kant u niet meer. Per ongeluk de microfoon uitgezet? Grote kans! Om dit te voorkomen moet de iPhone 6 lichtsensor goed werken. Wanneer dit niet werkt is moet de lichtsensor vervangen worden. Bij Fixers werken vakkundige monteurs die veel ervaring hebben met een . Bij Fixers wordt er alleen gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Daarom krijgt u na elke reparatie ook 3 maanden garantie op het reparatie onderdeel. Onze servicepunten zijn 6 dagen per week geopend. Wilt u meer informatie over de iPhone 6 lichtsensor reparatie? Of heeft u een andere vraag? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het .

iPhone 6 lichtsensor reparatie: weer ongestoord bellen

Wanneer de iPhone 6 lichtsensor defect is wordt bellen lastiger gemaakt. Onbewust wordt uw telefoon bediend door uw wang. U wilt natuurlijk niet dat degene waarmee u belt boos wordt omdat u onbewust ophangt, geïrriteerd raakt omdat u steeds per ongeluk de microfoon uitzet of voor andere moeilijkheden zorgt tijdens het bellen. Met een is dit op te lossen. De monteurs van Fixers lossen graag uw op, op die manier kunt u weer ongestoord bellen en valt het scherm uit doordat de lichtsensor uw wang als het ware detecteert. Heeft u een nodig? Bij Fixers kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Lichtsensor vakkundige gerepareerd

Is uw lichtsensor defect? Dan staan de medewerkers van SWOOP graag voor u klaar. Om bij de sensor te kunnen komen, moeten wij de telefoon openmaken. Uiteraard gaan wij hierbij voorzichtig te werken. Er zal dan ook geen schade ontstaan aan het scherm of een ander onderdeel van uw smartphone. Wij zorgen ervoor dat de lichtsensor weer goed de helderheid van uw scherm regelt. Op onze werkzaamheden krijgt u altijd 3 maanden garantie. Mocht uw scherm al gebarsten zijn door een val of een flinke stoot, dan bent u voor een bij Fixers aan het juiste adres.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 lichtsensor reparatie

De kosten van een iPhone 6 lichtsensor reparatie zijn € 69,-. Deze prijs is all-in, dit houdt in dat de montagekosten en de BTW-kosten hierin zijn begrepen. Daarnaast houdt een lichtsensor reparatie veel meer in dan alleen vervanging van de lichtsensor. Aan dit onderdeel zit namelijk ook de voorcamera, de omgevingsmicrofoon en de proximity-sensor. De voorcamera maakt videobellen makkelijker en daarnaast mogelijk om ‘selfies’ te maken. Als tweede, de omgevingsmicrofoon die voor het geluid zorgt bij filmen. Als laatste de proximity-sensor en lichtsensor, deze twee onderdelen regelen de helderheid van het scherm en of het scherm wordt uitgeschakeld tijdens het bellen. Voor een all-in prijs worden al deze onderdelen vervangen, mocht de lichtsensor en de omgevingsmicrofoon defect zijn? Dan is dat al opgelost door één onderdeel te laten repareren door de monteurs van Fixers.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap