0880040900

iPhone reparatie Den Haag

Meld je reparatie aan

Het kan altijd gebeuren dat je een telefoon op de tafel laat liggen. En plots valt er iets op de grond, je nieuwste iPhone is gevallen. Je hoopt dat het niets ergs is en dat er nu ook niet iets kapot is gegaan. Maar helaas je telefoon is kapot en er zit een groot barst in je scherm. Buiten dat dit gevaarlijk is voor bijvoorbeeld waterschade kan het ook gebeuren dat je iPhone niet meer goed functioneert. Geen probleem wij bij Fixers Den Haag maken je iPhone weer zo goed als nieuw. Je krijgt namelijk zelfs garantie erbij. In de meeste gevallen kun je niet meer goed genieten van scherpe foto's of je kunt niet meer scrollen of swipen. In dat geval wil je een iPhone altijd laten maken. 

Vakkundig en een snelle reparatie-service.

Wanneer je denkt; waar in Den Haag kan ik mijn iPhone laten repareren? Dan ben je bij Fixers aan het juiste adres. We leveren namelijk perfecte reparaties aan met garantie. Wij zijn specialist in het repareren van iPhone devices. Onze monteurs geven je een snelle en vakkundige reparatie en zorgen dat je iPhone weer zo goed als nieuw wordt afgeleverd. Door onze jare lange ervaring is geen schadegeval ons teveel. Zo weet je zeker dat je in Den Haag terecht kunt voor een iPhone reparatie.

iPhone reparatie Den Haag hier moet je zijn:

Bij Fixers kun altijd terecht. Woon je niet in de buurt? Geen probleem je kunt ervoor kiezen om je device verzekerd op te sturen. Het Fixers Servicepunt in Den Haag. Wanneer u uit zuidelijke richting komt, dan kiest u voor afslag 20 ‘de Herven’. Vervolgens slaat u bij de bij de eerste drie stoplichten, driemaal linksaf. Hierna neemt u op de rotonde de eerste afslag richting Soetelieve de Herven. Na 800 meter neemt u op de volgende rotonde de tweede afslag richting Balkweg. Na 500 meter vindt u aan uw rechterzijde het Fixers Servicepunt.

Waarom een iPhone reparatie door Fixers?

Onze werkwijze is simpel. We staan 6-dagen per week klaar om je iPhone te repareren. We helpen je graag met een kapotte iPhone op een eerlijke en prettige manier. We zoeken bij Fixers namelijk graag naar een oplossing. Op deze manier gaan wij te werken;

  • Onderzoek, erg handig wanneer u niet precies weet wat er defect is.
  • Snelle reparatieservice, 80% van alle reparaties wordt dezelfde dag nog uitgevoerd.
  • Duidelijke uitleg, eerlijk advies.
  • Heldere tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
  • 3 maanden garantie op de reparatie
  • Repareren met hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur!

Wat zijn de kosten van een iPhone reparatie

De kosten van een reparatie aan uw iPhone is verschillend. De prijs hangt namelijk af van de reparatie. Het voordeel van Fixers is dat we werken met prijzen die all-in zijn. Wat betekend dit concreet? Dat we alle reparatieprijzen en montagekosten inclusief BTW laten zien. Zo zijn de prijzen bij Fixers direct duidelijk. Als je twijfelt of denkt dat dit niet het geval is, kun je direct contact opnemen met specialisten van Fixers. We helpen je altijd graag veder. Weet je de kosten niet? Vul dan de calculator in.

Langskomen in Den Haag.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Als je ervoor kiest om een reparatie te laten doen door Fixers kun je bij ons 6 dagen in de week langskomen voor een afspraak. Van maandag tot zaterdag gepend tot 10:00 tot 18:00 s'avonds. Je kunt bij ons je auto parkeren bij ons op de stoep en wij nemen je in ontvangst in onze ontvangstruimte. Tijdens deze reparatie kun je gebruik maken van gratis WiFi als je bijvoorbeeld een iPad of iets dergelijks meeneem. We hebben altijd lekkere koffie en thee voor je gereed. Je hebt bij Fixers altijd een klaar-terwijl-je-wacht-services en je staat voor je het weet weer buiten en je telefoon heeft weer een aantal maanden garantie.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1408 reviews op trustpilot
Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Ben Stams
17 januari 2022
Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple

Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Thomas Stijntjes
12 januari 2022
Super service en advies!

Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap