iPhone 11 Scherm Vervangen

iPhone 11 scherm reparatie

Je scherm van je iPhone 11 laten vallen? Geen probleem! Bij Fixers vervangen we het scherm van je iPhone meestal al binnen 30 minuten.

iPhone 11 Scherm Vervangen
iPhone 11 Scherm Vervangen
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

Scherm van je iPhone 11 vervangen bij Fixers

We werken uitsluitend met originele Apple onderdelen, zodat jouw iPhone 11 weer zo goed als nieuw mee naar buiten kan! Het is natuurlijk niet fijn dat je dure iPhone een kapot scherm heeft, waardoor je deze wilt laten vervangen door onze experts. Een kapot scherm is niet alleen slecht voor de zichtbaarheid, maar daarnaast kunnen de glas scherven in je vingers komen en dit kan ongelukken veroorzaken. Zorg ervoor dat je weer met een gloednieuwe iPhone 11 op pad kan en laat deze repareren door de specialisten van Fixers!

iPhone 11 Scherm Vervangen
iphone 11 scherm vervangen

Gevolgen van een kapot iPhone 11 display scherm.

Gevolgen van een kapot iPhone 11 display scherm. Wist je dat de gevolgen van een kapot scherm niet zijn te overzien bij een iPhone 11? Zo zien we vaak schadegevallen, waarbij het display veel minder goed werkt. Ook kan het voorkomen dat na verloop van tijd de touchscreen functie niet meer werkt of minder goed bruikbaar is.

Dan kun je eigenlijk dus helemaal niet meer genieten van een optimaal gebruiksgemak.Het is ook vervelend dat je veel minder kunt zien op een gebarsten scherm. Hierdoor kun je gewoon een aantal functies eenstuk lekkerder doen. Ook kan het gevaarlijk zijn en kunnen er glasscherven in je vingers komen. Of een kapotte homeknop zien we ook regelmatig. Als je die niet meer kunt indrukken, werkt het allemaal een stuk minder snel, en kun je minder snel bij je apps terecht komen.

Binnen 30 minuten je iPhone 11 scherm vervangen

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op jouw iPhone 11 die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan ben je verder van huis. Voorkom dat jouw iPhone 11 niet meer werkt en laat al jouw iPhone 11 reparaties uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

iPhone 11 Scherm Vervangen

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone 11 Scherm Vervangen

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.