iPhone SE achterkant Vervangen

Achterkant iPhone SE vervangen

Plan direct een reparatie afspraak in voor het vervangen van de achterkant van de iPhone SE 2020

iPhone SE achterkant Vervangen
iPhone SE achterkant Vervangen
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

iPhone SE achterkant

Is de achterkant van je iPhone SE 2020 beschadigd omdat het toestel is gevallen? Fixers vervangt snel een iPhone SE achterkant voor jou.

De achterkant van een iPhone SE is erg kan gevoelig zijn voor beschadigingen. Fixers lost dit snel op met het vervangen van de achterkant.

Kom vandaag nog langs in een van onze winkels, of kies voor onze gratis ophaalservice.

iPhone SE achterkant Vervangen
iPhone SE achterkant Vervangen

iPhone SE achterkant : het strakke design van de iPhone SE

Wellicht zorgt het voor irritaties dat de achterkant, ook wel iPhone SE backcover genoemd, beschadigd is. Hierdoor kunnen verschillende knoppen niet meer goed werken. U kunt er dan voor kiezen om uw bij een Fixers. Alle reparaties worden met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Ervaart u andere problemen en weet u niet zeker of het komt door de iPhone SE achterkant? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van waterschade. Na onderzoek krijgt u een overzicht van de reparatiekosten, na akkoord voeren wij de reparatie uit.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE achterkant reparatie

De kosten van een iPhone SE achterkant reparatie zijn € 99,-. Dit is een all-in prijs wat betekent dat het inclusief BTW en montagekosten is. Alle reparatietarieven bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Bij een iPhone SE achterkant reparatie wordt de behuizing van de iPhone vervangen. Dit houdt in dat het zichtbare gedeelte van de achterkant wordt vervangen, dus ook de fysieke knoppen die men kan zien. Voor een , eerlijk advies en goede service bent u bij Fixers aan het juiste adres.

iPhone SE achterkant Vervangen

iPhone SE reparaties

Naast het uitvoeren van een gratis diagnose, kun je bij ons aankloppen voor bijvoorbeeld de volgende iPhone SE reparaties:

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

iPhone SE achterkant Vervangen

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.