0880040900
Fixers ingang

Utrecht Herculesplein

Herculesplein 243, 3584AA Utrecht
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Telefoon reparatie Utrecht

Je telefoon laten repareren in Utrecht? Kom langs bij Fixers Utrecht aan de Galgenwaard! Wij repareren je telefoon met originele onderdelen en zorgen dat je weer volledig gebruik kunt maken van je mobiele telefoon. Je smartphone is een belangrijk onderdeel van de dagelijks leven en daardoor wil je wel dat deze optimaal blijft werken natuurlijk. Wij verzorgen daardoor reparatie van jouw kapotte telefoon. Heb je een batterij die vervangen moet worden, kom langs bij Fixers Utrecht! Heb je een scherm dat gebarsten is en wil je een telefoon scherm reparatie laten uitvoeren? Kom langs bij Fixers! De koffie, WiFi en heerlijke sofa staan klaar om jou te verwelkomen.

Vakkundige telefoon reparatie Amsterdam

Voor een vakkundige telefoon reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs staan klaar voor uw telefoon reparatie. Dankzij de ervaring kunnen zij vrijwel elk telefoon defect oplossen. Kom vrijblijvend langs een van onze vestigingen of kies voor onze wanneer u niet in de buurt woont.

Opstuur service

Dat kan bij Fixers! Na ontvangst van uw telefoon beginnen wij meteen aan de reparatie. Zo snel mogelijk ontvangt u het gerepareerde toestel weer bij u thuis.

Telefoon Ophaalservice

Kunt u gedurende de dag op een locatie aanwezig zijn, kies dan voor onze . PostNL komt graag uw toestel ophalen. Na ontvangst communiceren wij de reparatiekosten, na akkoord gaan wij over tot een reparatie. U betaalt slechts € 7,95 voor retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen.

Telefoon Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Handig wanneer u niet op een plaats kan blijven gedurende de dag. Het enige wat u moet doen is het invullen en mee sturen met het pakket. Stuur uw pakketje altijd aangetekend op, dan is het pakketje tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor uw telefoon reparatie Utrecht. Wij repareren met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op de reparatie. U vindt Fixers Utrecht shop-in-shop bij Utrecht. Wilt u meer informatie of heeft u vragen voor Fixers? U kunt altijd vrijblijvend , of gebruikmaken van ons . Bekijk onze contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in Ă©Ă©n van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores