0880040900

Telefoon reparatie Utrecht

Meld je reparatie aan

Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm nu gebarsten? Kunt u geen foto’s meer maken met uw camera? Of heeft u een ander probleem met uw telefoon. Fixers lost het graag op. Kom langs op onze locatie aan het FC Utrecht stadion op het onderstaande adres:

Adres Fixers Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
0880040900

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Openingstijden Fixers Utrecht

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag
: 09:00-18:00
Woensdag
: 09:00-18:00
Donderdag
: 09:00-18:00
Vrijdag
: 09:00-18:00
Zaterdag
: 10:00-17:00
Zondag
: Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Vakkundige telefoon reparatie Amsterdam

Voor een vakkundige telefoon reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs staan klaar voor uw telefoon reparatie. Dankzij de ervaring kunnen zij vrijwel elk telefoon defect oplossen. Kom vrijblijvend langs een van onze vestigingen of kies voor onze wanneer u niet in de buurt woont.

Opstuur service

Dat kan bij Fixers! Na ontvangst van uw telefoon beginnen wij meteen aan de reparatie. Zo snel mogelijk ontvangt u het gerepareerde toestel weer bij u thuis.

Telefoon Ophaalservice

Kunt u gedurende de dag op een locatie aanwezig zijn, kies dan voor onze . PostNL komt graag uw toestel ophalen. Na ontvangst communiceren wij de reparatiekosten, na akkoord gaan wij over tot een reparatie. U betaalt slechts € 7,95 voor retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen.

Telefoon Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Handig wanneer u niet op een plaats kan blijven gedurende de dag. Het enige wat u moet doen is het invullen en mee sturen met het pakket. Stuur uw pakketje altijd aangetekend op, dan is het pakketje tot € 500,- verzekerd. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending.

Fixers

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor uw telefoon reparatie Utrecht. Wij repareren met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op de reparatie. U vindt Fixers Utrecht shop-in-shop bij Utrecht. Wilt u meer informatie of heeft u vragen voor Fixers? U kunt altijd vrijblijvend , of gebruikmaken van ons . Bekijk onze contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen

Meer in Utrecht:

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap