0880040900

iPhone 12 Scherm Vervangen

Meld je reparatie aan

iPhone 12 Scherm Vervangen

Is je scherm van je iPhone 12 kapot? Laat hem maken door het team van Fixers! Wij zorgen voor de reparatie van de iPhone 12 modellen, zowel de iPhone 12, als de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Mini. Het is belangrijk dat je een werkend scherm hebt bij deze telefoon, omdat sommige functies niet werken als je scherm gebarsten is. Laat je telefoon nakijken bij Fixers en wij zorgen voor een compleet nieuw scherm! Zo hoef je niet lang te wachten en werken we met originele Apple schermen, die door onze door-Apple-opgeleide-monteurs direct voor jou gemonteerd wordt!

Gevolgen van een kapot iPhone 12 display scherm.

1 op de 10 smartphonegebruikers loopt rond met een kapot beeldscherm. Bent u 1 van de 10? Is uw iPhone 12 lastig te bedienen, omdat er een barst in het scherm zit of het display steeds uitvalt? Dan biedt iPhone 12 scherm reparatie uitkomst. Fixers is dan hét enige juiste adres. Snelle service en dé beste kwaliteit vindt u hier. Kom langs en uw iPhone 12 scherm is vaak al dezelfde dag gemaakt of kies voor onze ophaalservice. Uw iPhone weer snel als nieuw en dat tegen een all-in prijs. Geen vervelende verrassingen achteraf dus!

Uw iPhone 12 scherm dezelfde dag al gemaakt

Moet uw iPhone 12 scherm vervangen worden? U heeft geen afspraak nodig om langs te komen. Mag wel, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens binnenlopen bij één van onze vestigingen, in veel gevallen kunnen wij uw iPhone 12 nog dezelfde dag repareren!

Of kies voor onze ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook kiezen voor de ophaalservice van Fixers. Uw iPhone 12 wordt dan opgehaald op de door uw gekozen datum. Na ontvangst wordt het scherm van uw iPhone 12 zo snel mogelijk gecontroleerd, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. U kunt ook uw iPhone 12 naar ons opsturen.

Binnen 2-4 uur gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl u geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw iPhone 12 die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw iPhone 12 niet meer werkt en laat de iPhone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap