0880040900

iPhone 12 Scherm Vervangen

Meld je reparatie aan

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

iPhone 12 Scherm Vervangen

Is je scherm van je iPhone 12 kapot? Laat hem maken door het team van Fixers! Wij zorgen voor de reparatie van de iPhone 12 modellen, zowel de iPhone 12, als de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Mini. Het is belangrijk dat je een werkend scherm hebt bij deze telefoon, omdat sommige functies niet werken als je scherm gebarsten is. Laat je telefoon nakijken bij Fixers en wij zorgen voor een compleet nieuw scherm! Zo hoef je niet lang te wachten en werken we met originele Apple schermen, die door onze door-Apple-opgeleide-monteurs direct voor jou gemonteerd wordt!

Gevolgen van een kapot iPhone 12 display scherm.

1 op de 10 smartphonegebruikers loopt rond met een kapot beeldscherm. Bent u 1 van de 10? Is uw iPhone 12 lastig te bedienen, omdat er een barst in het scherm zit of het display steeds uitvalt? Dan biedt iPhone 12 scherm reparatie uitkomst. Fixers is dan hét enige juiste adres. Snelle service en dé beste kwaliteit vindt u hier. Kom langs en uw iPhone 12 scherm is vaak al dezelfde dag gemaakt of kies voor onze ophaalservice. Uw iPhone weer snel als nieuw en dat tegen een all-in prijs. Geen vervelende verrassingen achteraf dus!

Uw iPhone 12 scherm dezelfde dag al gemaakt

Moet uw iPhone 12 scherm vervangen worden? Dan biedt Fixers jouw de unieke klaar-terwijl-je-wacht service. In de meeste gevallen kan het scherm van uw iPhone 12 vervangen worden op dezelfde dag. Terwijl je wacht, kun je genieten van een kopje koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi. En het beste komt nog! Je hebt geen afspraak nodig om langs te komen. Mag wel, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens binnenlopen bij één van onze vestigingen.

Of kies voor onze ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook kiezen voor de ophaalservice van Fixers. Uw iPhone 12 wordt dan opgehaald op de door jou gekozen datum. Na ontvangst wordt het scherm van uw iPhone 12 zo snel mogelijk gecontroleerd, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. Je kunt ook uw iPhone 12 naar ons opsturen.

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw iPhone X die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw iPhone X niet meer werkt en laat de iPhone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1034 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap