0880040900

iPhone 12 Scherm Vervangen

Meld je reparatie aan

iPhone 12 Scherm Vervangen

Is je scherm van je iPhone 12 kapot? Laat hem maken door het team van Fixers! Wij zorgen voor de reparatie van de iPhone 12 modellen, zowel de iPhone 12, als de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Mini. Het is belangrijk dat je een werkend scherm hebt bij deze telefoon, omdat sommige functies niet werken als je scherm gebarsten is. Laat je telefoon nakijken bij Fixers en wij zorgen voor een compleet nieuw scherm! Zo hoef je niet lang te wachten en werken we met originele Apple schermen, die door onze door-Apple-opgeleide-monteurs direct voor jou gemonteerd wordt!

Gevolgen van een kapot iPhone 12 display scherm.

1 op de 10 smartphonegebruikers loopt rond met een kapot beeldscherm. Bent u 1 van de 10? Is uw iPhone 12 lastig te bedienen, omdat er een barst in het scherm zit of het display steeds uitvalt? Dan biedt iPhone 12 scherm reparatie uitkomst. Fixers is dan hét enige juiste adres. Snelle service en dé beste kwaliteit vindt u hier. Kom langs en uw iPhone 12 scherm is vaak al dezelfde dag gemaakt of kies voor onze ophaalservice. Uw iPhone weer snel als nieuw en dat tegen een all-in prijs. Geen vervelende verrassingen achteraf dus!

Uw iPhone 12 scherm dezelfde dag al gemaakt

Moet uw iPhone 12 scherm vervangen worden? U heeft geen afspraak nodig om langs te komen. Mag wel, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens binnenlopen bij één van onze vestigingen, in veel gevallen kunnen wij uw iPhone 12 nog dezelfde dag repareren!

Of kies voor onze ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook kiezen voor de ophaalservice van Fixers. Uw iPhone 12 wordt dan opgehaald op de door uw gekozen datum. Na ontvangst wordt het scherm van uw iPhone 12 zo snel mogelijk gecontroleerd, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. U kunt ook uw iPhone 12 naar ons opsturen.

Binnen 2-4 uur gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl u geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw iPhone 12 die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw iPhone 12 niet meer werkt en laat de iPhone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1344 reviews op trustpilot
Marike Nuyten
28 juli 2021
Super geholpen

Super geholpen! Ik kwam voor een protector voorzijde telefoon, die werd netjes gezet. Mijn telefoon is een paar dagen later thuis kapot gevallen, ik kreeg wat goede tips, eerd snel geholpen en binnen no tima had ik een nieuw toestel. Aardige jongens, goede en snelle service. Ik kom zeker terig, dank jullie wel! Groetjes!

Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap