0880040900

iPhone knop kapot

Meld je reparatie aan

Als een iPhone knop kapot is kan dit tot ongewenste irritaties lijden. Er zijn echter meerdere knoppen op een iPhone die kapot kunnen zijn. Zo kunnen de volgende problemen voor komen:

• iPhone power button kapot (aan/uit knop)
• iPhone mute knop kapot (stil/tril knop)
• iPhone homebutton kapot (thuisknop)
• iPhone volume knop kapot

In alle bovenstaande gevallen is Fixers in staat het kapotte onderdeel binnen no-time te repareren. Door middel van hoogste kwaliteit iPhone onderdelen en ervaren monteurs kunnen wij een constante kwaliteit en service bieden. Neem direct telefonisch contact op voor een snelle reparatie.

iPhone home button kapot

Als de iPhone home button kapot is levert dit al snel problemen op. Een kapotte iPhone home button zorgt ervoor dat u geen apps kunt afsluiten of kunt terugkeren naar het beginscherm. Fixers heeft veel ervaring met kapotte iPhone home buttons. Door onze specialisatie repareren wij een iPhone home button snel en goed. Daarbij leveren wij uiteraard standaard onze drie maanden garantie.

iPhone mute knop kapot

Op het moment dat de iPhone mute knop kapot is kan het zijn dat de iPhone niet op stil gaat, of juist altijd op stil blijft staan. De iPhone mute knop zorgt ervoor dat de iPhone op trillen of ‘geluid aan’ staat. Dit is onhandig en u kunt de iPhone niet meer even snel op stil zetten of vice versa. Fixers is de specialist voor een kapotte iPhone mute button en wij zorgen ervoor dat u snel weer zonder problemen verder kunt.Neem direct contact op – 088 004 0900

iPhone power button kapot

Wanneer de iPhone power button kapot is, kan de iPhone niet op slaapstand en niet helemaal uit gezet worden. De aan/uit knop zit bovenop de iPhone en is misschien wel de meest gebruikte knop op de iPhone. Als uw iPhone power button kapot is, bent u bij Fixers aan het juiste adres. Fixers werkt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen en levert daarom ook standaard zes maanden garantie.

iPhone volume knop kapot

Als een iPhone volume knop kapot is moet het kabelcircuit hiervan vervangen worden. Op de iPhone zitten twee volume knoppen, deze komen binnen in het toestel samen tot één kabeltje. Door veelvuldig gebruik kan het zijn dat de iPhone volume knop kapot gaat. Fixers kan dit defect snel weer werkend krijgen. Met gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen en ervaren techneuten bent u zeker van hoge kwaliteit en service.

Fixers

Wij beseffen dat u een kapotte iPhone zo snel mogelijk gemaakt wilt hebben. Om die reden staat de snelheid van onze service altijd centraal. Via de website kunt u eenvoudig een reparatie aanmelden. U kunt de iPhone zelf , gebruik maken van de of langs komen bij Fixers in Den Bosch. Als u langs komt is de iPhone zelfs binnen 1-3 werkdagen gerepareerd. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunt u de iPhone ook opsturen. Bij het opsturen en de ophaalservice stuurt Fixers de iPhone zo snel mogelijk weer gerepareerd retour.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap