0880040900

iPhone knop kapot

Meld je reparatie aan

Als een iPhone knop kapot is kan dit tot ongewenste irritaties lijden. Er zijn echter meerdere knoppen op een iPhone die kapot kunnen zijn. Zo kunnen de volgende problemen voor komen:

• iPhone power button kapot (aan/uit knop)
• iPhone mute knop kapot (stil/tril knop)
• iPhone homebutton kapot (thuisknop)
• iPhone volume knop kapot

In alle bovenstaande gevallen is Fixers in staat het kapotte onderdeel binnen no-time te repareren. Door middel van hoogste kwaliteit iPhone onderdelen en ervaren monteurs kunnen wij een constante kwaliteit en service bieden. Neem direct telefonisch contact op voor een snelle reparatie.

iPhone home button kapot

Als de iPhone home button kapot is levert dit al snel problemen op. Een kapotte iPhone home button zorgt ervoor dat u geen apps kunt afsluiten of kunt terugkeren naar het beginscherm. Fixers heeft veel ervaring met kapotte iPhone home buttons. Door onze specialisatie repareren wij een iPhone home button snel en goed. Daarbij leveren wij uiteraard standaard onze drie maanden garantie.

iPhone mute knop kapot

Op het moment dat de iPhone mute knop kapot is kan het zijn dat de iPhone niet op stil gaat, of juist altijd op stil blijft staan. De iPhone mute knop zorgt ervoor dat de iPhone op trillen of ‘geluid aan’ staat. Dit is onhandig en u kunt de iPhone niet meer even snel op stil zetten of vice versa. Fixers is de specialist voor een kapotte iPhone mute button en wij zorgen ervoor dat u snel weer zonder problemen verder kunt.Neem direct contact op – 088 004 0900

iPhone power button kapot

Wanneer de iPhone power button kapot is, kan de iPhone niet op slaapstand en niet helemaal uit gezet worden. De aan/uit knop zit bovenop de iPhone en is misschien wel de meest gebruikte knop op de iPhone. Als uw iPhone power button kapot is, bent u bij Fixers aan het juiste adres. Fixers werkt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen en levert daarom ook standaard zes maanden garantie.

iPhone volume knop kapot

Als een iPhone volume knop kapot is moet het kabelcircuit hiervan vervangen worden. Op de iPhone zitten twee volume knoppen, deze komen binnen in het toestel samen tot één kabeltje. Door veelvuldig gebruik kan het zijn dat de iPhone volume knop kapot gaat. Fixers kan dit defect snel weer werkend krijgen. Met gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen en ervaren techneuten bent u zeker van hoge kwaliteit en service.

Fixers

Wij beseffen dat u een kapotte iPhone zo snel mogelijk gemaakt wilt hebben. Om die reden staat de snelheid van onze service altijd centraal. Via de website kunt u eenvoudig een reparatie aanmelden. U kunt de iPhone zelf , gebruik maken van de of langs komen bij Fixers in Den Bosch. Als u langs komt is de iPhone zelfs binnen 1-3 werkdagen gerepareerd. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunt u de iPhone ook opsturen. Bij het opsturen en de ophaalservice stuurt Fixers de iPhone zo snel mogelijk weer gerepareerd retour.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap