iPhone knop kapot

  Als een iPhone knop kapot is kan dit tot irritaties leiden. Er zijn echter meerdere knoppen op een iPhone die kapot kunnen zijn. Zo kunnen de volgende problemen voor komen:

  • iPhone power button kapot (aan/uit knop)
  • iPhone mute knop kapot (stil/tril knop)
  • iPhone homebutton kapot (thuisknop)
  • iPhone volume knop kapot

  In alle bovenstaande gevallen is Fixers in staat het kapotte onderdeel binnen no-time te repareren. Door middel van hoogste kwaliteit iPhone onderdelen en ervaren monteurs kunnen wij een constante kwaliteit en service bieden. Neem direct telefonisch contact op voor een snelle reparatie.

  iPhone home button kapot

  Als de iPhone home button kapot is levert dit al snel problemen op. Een kapotte iPhone home button zorgt ervoor dat u geen apps kunt afsluiten of kunt terugkeren naar het beginscherm. Fixers heeft veel ervaring met kapotte iPhone home buttons. Door onze specialisatie repareren wij een iPhone home button snel en goed.

  iPhone mute knop kapot

  Op het moment dat de iPhone mute knop kapot is kan het zijn dat de iPhone niet op stil gaat, of juist altijd op stil blijft staan. De iPhone mute knop zorgt ervoor dat de iPhone op trillen of ‘geluid aan’ staat. Dit is onhandig en u kunt de iPhone niet meer even snel op stil zetten of vice versa. Fixers is de specialist voor een kapotte iPhone mute button en wij zorgen ervoor dat u snel weer zonder problemen verder kunt.  Neem direct contact op – 088 004 0900

  iPhone power button kapot

  Wanneer de iPhone power button kapot is, kan de iPhone niet op slaapstand en niet helemaal uit gezet worden. De aan/uit knop zit bovenop de iPhone en is misschien wel de meest gebruikte knop op de iPhone. Als uw iPhone power button kapot is, bent u bij Fixers aan het juiste adres. Fixers werkt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen.

  iPhone volume knop kapot

  Als een iPhone volume knop kapot is moet het kabelcircuit hiervan vervangen worden. Op de iPhone zitten twee volume knoppen, deze komen binnen in het toestel samen tot één kabeltje. Door veelvuldig gebruik kan het zijn dat de iPhone volume knop kapot gaat. Fixers kan dit defect snel weer werkend krijgen. Met gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen en ervaren techneuten bent u zeker van hoge kwaliteit en service.

  Fixers

  Wij beseffen dat u een kapotte iPhone zo snel mogelijk gemaakt wilt hebben. Om die reden staat de snelheid van onze service altijd centraal. Via de website kunt u eenvoudig een reparatie aanmelden. U kunt de iPhone zelf, gebruik maken van de of langs komen bij één van onze stores. Als u langs komt is de iPhone 2-3 werkdagen gerepareerd. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunt u de iPhone ook opsturen. Bij het opsturen en de ophaalservice stuurt Fixers de iPhone al binnen 2-3 werkdagen na ontvangst weer terug.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap