0880040900

iPhone sensor werkt niet

Meld je reparatie aan

In eerste instantie kan het zijn dat je denkt dat het geluid van je iPhone kapot is. Vervolgens kom je er achter dat tijdens het bellen het licht van je iPhone blijft branden waardoor je met je oor tegen ‘geluid uit’ komt . Dit betekent dat de proximity sensor van je iPhone kapot is.

Een kapotte iPhone sensor is niet makkelijk, ten eerste brandt er een irritant licht vlakbij je oor. En zoals eerder beschreven blijft het touch-screen gevoelig en druk je tijdens het bellen met je oor allerlei knoppen in. Om te testen of je iPhone sensor echt kapot is, kun je iemand bellen en vervolgens met je vinger een aantal keer aan de bovenkant van het scherm net er boven een aantal keer op en neer gaan. Wordt het scherm niet zwart op het moment dat je je vinger er boven houdt? Dan is de proximity sensor van je iPhone kapot.

Nu kan het zijn dat je het defect van de iPhone sensor niet hinderlijk vindt. Voor mensen die met de iPhone van hun oor af bellen zal het minder hinderlijk zijn. De reden dat de proximity sensor van je iPhone kapot is, kan erg verschillend zijn. De proximity sensor is een erg kwetsbaar onderdeel van je iPhone. Het is erg klein en kan bij een stoot of val defect raken. Het kan ook zijn dat de sensor van je iPhone het niet doet nadat hij gerepareerd is.

Fixers

Fixers is bekend met de problemen rondom de proximity sensor en weet dit in alle gevallen op te lossen. Onze deskundigheid zorgt er voor dat je binnen no-time weer een herstelde iPhone hebt. Bij Fixers kun je er voor kiezen om langs te komen en daarmee gebruik te maken van de , maar u kunt ook kiezen voor onze of om het toestel .

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap