0880040900

iPhone sensor werkt niet

Meld je reparatie aan

In eerste instantie kan het zijn dat je denkt dat het geluid van je iPhone kapot is. Vervolgens kom je er achter dat tijdens het bellen het licht van je iPhone blijft branden waardoor je met je oor tegen ‘geluid uit’ komt . Dit betekent dat de proximity sensor van je iPhone kapot is.

Een kapotte iPhone sensor is niet makkelijk, ten eerste brandt er een irritant licht vlakbij je oor. En zoals eerder beschreven blijft het touch-screen gevoelig en druk je tijdens het bellen met je oor allerlei knoppen in. Om te testen of je iPhone sensor echt kapot is, kun je iemand bellen en vervolgens met je vinger een aantal keer aan de bovenkant van het scherm net er boven een aantal keer op en neer gaan. Wordt het scherm niet zwart op het moment dat je je vinger er boven houdt? Dan is de proximity sensor van je iPhone kapot.

Nu kan het zijn dat je het defect van de iPhone sensor niet hinderlijk vindt. Voor mensen die met de iPhone van hun oor af bellen zal het minder hinderlijk zijn. De reden dat de proximity sensor van je iPhone kapot is, kan erg verschillend zijn. De proximity sensor is een erg kwetsbaar onderdeel van je iPhone. Het is erg klein en kan bij een stoot of val defect raken. Het kan ook zijn dat de sensor van je iPhone het niet doet nadat hij gerepareerd is.

Fixers

Fixers is bekend met de problemen rondom de proximity sensor en weet dit in alle gevallen op te lossen. Onze deskundigheid zorgt er voor dat je binnen no-time weer een herstelde iPhone hebt. Bij Fixers kun je er voor kiezen om langs te komen en daarmee gebruik te maken van de , maar u kunt ook kiezen voor onze of om het toestel .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap