iPhone Achterkant Reparatie?

  Een iPhone heeft een mooie vormgeving, elke iPhone heeft zo haar eigen kenmerkende elementen. Denk aan de achterkant van een iPhone, een erg opvallende achterkant is van de iPhone 5c. Zo is de achterkant van de iPhone 5c in verschillende kleuren verkrijgbaar, het is de eerste iPhone die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De iPhone 4, 4s, 5 en 5s maken gebruik van glas, hierdoor zijn deze typen iPhone erg herkenbaar. Zo ook de aluminium behuizing van de iPhone 6 en 6 Plus. Beschadigingen aan de behuizing zijn erg vervelend, de monteurs van Fixers lossen dit probleem graag op.

  iPhone behuizing reparatie

  Een iPhone achterkant wordt ook wel behuizing genoeg. Een behuizing beschermt simpelweg alle technologie in een smartphone. Een iPhone achterkant reparatie is noodzakelijk wanneer een iPhone is gevallen en een hoek niet meer de originele vorm heeft. Een scherm past dan niet meer goed in het toestel waardoor de kans op schade groter is. Door middel van een iPhone achterkant reparatie wordt dit voorkomen. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Kies voor Fixers!

  Kosten iPhone achterkant reparatie

  De kosten van een iPhone achterkant reparatie variëren per type iPhone. Bij Fixers zijn alle reparatietarieven all-in prijzen. Dit houdt in dat de montage- en BTW-kosten zijn inbegrepen. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Fixers, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap