0880040900

iPhone Achterkant Reparatie?

Meld je reparatie aan

Is de achterkant van je iPhone kapot en moet je deze laten repareren? Geen zorgen! Bij Fixers kun je terecht voor achterkant reparaties van alle modellen van iPhone. Tegenwoordig zijn de achterkantjes van iPhones gemaakt van glas en daarmee ook gevaarlijk scherp. Omdat we weten dat het iedereen kan gebeuren en er veel iPhone achterkant reparaties plaatsvinden in onze winkels, hebben we de onderdelen van de meeste iPhones op voorraad liggen en repareren we meestal binnen 2 uur jouw iPhone! Met het vervangen van het iPhone glas is de barst verleden tijd en krijg je een compleet niet iPhone achterkant van ons. In sommige gevallen kan het zijn dat je een verzekering hebt afgesloten, waardoor de reparatie zelfs geheel gratis is! Of je hiervoor in aanmerking komt, kun je gerust met ons contact opnemen via de chat of via de module hieronder. Kies je iPhone en bekijk de prijs van het vervangen van de achterkant van jouw iPhone. Beschadigingen aan de behuizing zijn erg vervelend, de monteurs van Fixers lossen dit probleem graag op.

iPhone Achterkant reparatie

Voor deze iPhone modellen kunnen we momenteel de achterkant repareren:

 • iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen
 • iPhone 11 Pro achterkant vervangen
 • iPhone 11 achterkant vervangen
 • iPhone XR achterkant vervangen
 • iPhone XS Max achterkant vervangen
 • iPhone XS achterkant vervangen
 • iPhone X achterkant vervangen
 • iPhone 8 Plus achterkant vervangen
 • iPhons 8 achterkant vervangen
 • iPhone 7 Plus achterkant vervangen
 • iPhone 7 achterkant vervangen
 • ..


Naast de nieuwe modellen (iPhone XR / iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone X), repareren we ook de oudere modellen. Kom dus voor de achterkant iPhone 8 vervangen langs bij Fixers en laat ons je helpen met een nieuwe achterkant van jouw iPhone telefoon. Voor een iPhone XR scherm reparatie of een iPhone XS scherm reparatie ben je bij Fixers ook op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw telefoon weer gemaakt wordt als nieuw en wellicht ook binnen garantie. Daarnaast kan het zijn dat je een verzekering hebt afgesloten voor het laten vallen van je telefoon of het gebarsten van de achterkant van je iPhone. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen jouw iPhone XR of iPhone X achterkant vervangen helemaal gratis! Doorloop de module hierboven en kies jouw iPhone om te zien wat de prijs is van jouw reparatie.

iPhone behuizing reparatie

Een iPhone achterkant wordt ook wel behuizing genoeg. Een behuizing beschermt simpelweg alle technologie in een smartphone. Een iPhone achterkant reparatie is noodzakelijk wanneer een iPhone is gevallen en een hoek niet meer de originele vorm heeft. Een scherm past dan niet meer goed in het toestel waardoor de kans op schade groter is. Door middel van een iPhone achterkant reparatie wordt dit voorkomen. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Kies voor Fixers!

Kosten iPhone achterkant reparatie

De kosten van een iPhone achterkant reparatie variëren per type iPhone. Bij Fixers zijn alle reparatietarieven all-in prijzen. Dit houdt in dat de montage- en BTW-kosten zijn inbegrepen. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Fixers, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap