0880040900

iPhone Achterkant Reparatie?

Meld je reparatie aan

Is de achterkant van je iPhone kapot en moet je deze laten repareren? Geen zorgen! Bij Fixers kun je terecht voor achterkant reparaties van alle modellen van iPhone. Tegenwoordig zijn de achterkantjes van iPhones gemaakt van glas en daarmee ook gevaarlijk scherp. Omdat we weten dat het iedereen kan gebeuren en er veel iPhone achterkant reparaties plaatsvinden in onze winkels, hebben we de onderdelen van de meeste iPhones op voorraad liggen en repareren we meestal binnen 2 uur jouw iPhone! Met het vervangen van het iPhone glas is de barst verleden tijd en krijg je een compleet niet iPhone achterkant van ons. In sommige gevallen kan het zijn dat je een verzekering hebt afgesloten, waardoor de reparatie zelfs geheel gratis is! Of je hiervoor in aanmerking komt, kun je gerust met ons contact opnemen via de chat of via de module hieronder. Kies je iPhone en bekijk de prijs van het vervangen van de achterkant van jouw iPhone. Beschadigingen aan de behuizing zijn erg vervelend, de monteurs van Fixers lossen dit probleem graag op.

iPhone Achterkant reparatie

Voor deze iPhone modellen kunnen we momenteel de achterkant repareren:

 • iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen
 • iPhone 11 Pro achterkant vervangen
 • iPhone 11 achterkant vervangen
 • iPhone XR achterkant vervangen
 • iPhone XS Max achterkant vervangen
 • iPhone XS achterkant vervangen
 • iPhone X achterkant vervangen
 • iPhone 8 Plus achterkant vervangen
 • iPhons 8 achterkant vervangen
 • iPhone 7 Plus achterkant vervangen
 • iPhone 7 achterkant vervangen
 • ..


Naast de nieuwe modellen (iPhone XR / iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone X), repareren we ook de oudere modellen. Kom dus voor de achterkant iPhone 8 vervangen langs bij Fixers en laat ons je helpen met een nieuwe achterkant van jouw iPhone telefoon. Voor een iPhone XR scherm reparatie of een iPhone XS scherm reparatie ben je bij Fixers ook op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw telefoon weer gemaakt wordt als nieuw en wellicht ook binnen garantie. Daarnaast kan het zijn dat je een verzekering hebt afgesloten voor het laten vallen van je telefoon of het gebarsten van de achterkant van je iPhone. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen jouw iPhone XR of iPhone X achterkant vervangen helemaal gratis! Doorloop de module hierboven en kies jouw iPhone om te zien wat de prijs is van jouw reparatie.

iPhone behuizing reparatie

Een iPhone achterkant wordt ook wel behuizing genoeg. Een behuizing beschermt simpelweg alle technologie in een smartphone. Een iPhone achterkant reparatie is noodzakelijk wanneer een iPhone is gevallen en een hoek niet meer de originele vorm heeft. Een scherm past dan niet meer goed in het toestel waardoor de kans op schade groter is. Door middel van een iPhone achterkant reparatie wordt dit voorkomen. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Kies voor Fixers!

Kosten iPhone achterkant reparatie

De kosten van een iPhone achterkant reparatie variëren per type iPhone. Bij Fixers zijn alle reparatietarieven all-in prijzen. Dit houdt in dat de montage- en BTW-kosten zijn inbegrepen. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Fixers, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap